Contributors

Wie werken er achter de schermen aan het OW platform en magazine? Maak kennis met het team.

Nanette Hogervorst

Ondernemer en hoofdredacteur OW.magazine

Gevoel voor rechtvaardigheid en mode is er altijd geweest. Ze werkte tijdens haar studie communicatie in kledingwinkels en als vrijwilliger bij ngo’s op verschillende korte projecten in binnen- en buitenland. Uiteindelijk kwam ze te werken in de financiële sector. De eerste ideeën voor Our World (OW) zette ze eind 2015 op papier toen ze in Brussel woonde en werkte voor de duurzaamheidsafdeling van ING in België.

Contact: nanette@ow-ourworld.nl

Alle columns van Nanette 

Merel Hoftijzer

Columnist en duurzaamheidsprofessional

Ze is altijd geïnteresseerd geweest in duurzaamheid en ondernemerschap. En met een master Entrepreneurship & Innovation op zak, is het dus niet heel gek dat ze nu bedrijven begeleidt te verduurzamen of duurzame merken helpt te professionaliseren en uit te breiden. Met een schat aan kennis over duurzaamheid, een vleugje humor en een liefde voor koken, geven haar columns grip op wat duurzaamheid nu eigenlijk betekent.

Meer over Merel op haar Linkedin

Alle columns van Merel 

Meike Fleskens

Columnist, ontwerper en stylist

Haar hart ligt bij innovatie en materialen. Zo maakte ze voor haar afstuderen aan Artemis mutsen van mensenhaar. Niet gek dus dat ze inmiddels in Eindhoven ontwerpt waar innovatie en textiel samenkomen. Daarnaast freelanced ze als ontwerper en stylist. Haar loopbaan begon ooit aan ArtEz. Ze studeerde er mode maar verliet de opleiding, omdat ze deze te veel gericht vond op het worden van die ene zeldame ‘top ontwerper’.

Meer over Meike op haar website

Alle columns van Meike 

Janne Hogervorst

Columnist met gewoon een groen hart

Probeert het schijnbaar zo complexe leven van een millennial in context te plaatsen en orde in de hedendaagse chaos te scheppen. Tot op heden al haar katers overleefd en studeert Urban Geography. Ook deed ze onderzoek naar duurzaam gedrag onder jongeren in Haarlem en is af en toe politiek actief aan de groene zijde van het spectrum. Met een passie voor taal worden impulsen en gedachten verwoord in deze column en op Steeklos.

Meer  over Janne op Steeklos

Alle columns van Janne 

Joanne de Lijster

Fotografe

Ooit stond ze voor de camera, maar al snel ontdekte ze dat haar plek achter de camera is. Ze was begin 20 toen ze vrij werk begon te maken en besloot na een aantal jaar het vak te leren aan de fotoacademie. Vrij werk maakt ze nog steeds, maar inmiddels werkt ze ook in opdracht. Voor OW.magazine denkt ze mee over de fotografie en maakt ze uiteindelijk de prachtige foto’s bij de interviews.

Wil je het werk van Joanne volgen? Kijk dan op joannedelijster.com

Vera van der Lubbe

Redactie/proeflezer

Na twee masters, religiestudies en nieuwe media en cultuur, kwam ze erachter dat haar hart bij het basisonderwijs lag. Ze maakte de switch naar naar de Pabo en kan zich nu bijna lerares in het basisonderwijs noemen. De regels van de Nederlandse taal kreeg ze er bij de Pabo flink ingestampt. Ik vraag haar dan ook regelmatig als proeflezer voor de long reads in OW.magazine.

Meer  over Vera op Linkedin

          Instagram     twitter