OW. Magazine

Het magazine van Our World, OW. magazine, gaat over innovatie, duurzaamheid en ondernemers met een uniek toekomstbeeld op mode. Alle delen ze de onstuitbare drive om positieve verandering in de mode-industrie te versnellen.

Feature story

Monique Collignon maakte na een zakelijk moeilijke periode in 2014 haar comeback. Niet alleen met ontwerpen waarvan je als modeliefhebber stilvalt, maar ook met de durf om tegen conventies in te gaan. Read more

Monique-collignong-haute-couture-2015

Jurk gemaakt van gerecycled PET uit de haute couture collectie van Monique Collignon. Fotografie door Romy Klokkers

Nieuw in het magazine

Monday columns 

Thema story uitgelicht

Monique werd gevraagd om voor de openingsshow op 5 oktober van Dutch Sustainable Fashion Week 2017 een outfit te ontwerpen. Het resultaat is een geheel met de handgemaakt ‘power pak’ dat is geïnspireerd op het recyclingproces van PET flessen. Read more

Monique-Collignon-atelier-rossel

Rossell De Fijter aan het werk in het atelier van Monique Collignon. Foto door Romy Klokkers

Thema’s

Verhalen over ondernemers en denkers die de mode-industrie willen vernieuwen en met een visie op de toekomst.
#1image1000words zijn mini-fotoreportage waarin we met beelden modeontwerpers en -ondernemers over het voetlicht brengen.
Verhalen over initiatieven, platformen en projecten gericht op het verduurzamen van de mode-industrie door innovatie te ondersteunen en versnellen.
OW.magazine probeert het gesprek tussen mensen over duurzaamheid in de mode op gang te brengen en nodigt iedereen uit om hun visie en kennis over dit onderwerp te delen.
We geven experts op gebied van mode en duurzaamheid de ruimte hun visie te delen op hoe de modesector verduurzaamt.

Dikke handboeken, maar wat er precies met goede arbeidsomstandigheden werd bedoeld? Het bleef vaag en dus besloot José : “Ik neem ontslag”. ...

Waar moet je op letten als je kleding wil kopen die ‘goed’ is? Tips en verhalen over  gave adresjes waar je sustainable chic kan shoppen, online en offline.
We lezen erover, praten erover, maar soms is het gewoon tijd voor actie. Duurzame mode kan je maken, dragen maar ook steunen. In #kickstarter laten we projecten zien waarvan wij denken: dat wil ik aan!
Ontvang onze Community heads up

Geen lange nieuwsbrieven en zeker niet te vaak. Maar één keer in de twee maanden doen we iets speciaals voor iedereen die ons platform volgt. Ontvang dus exclusieve content, toegang tot de community pagina en een heads up van wat komen gaat, via onze OW community heads up mail.


          Instagram     twitter