Recruitment en matchmaking

We zijn gespecialiseerd in design for sustainability recruitment en matchmaking. Nu nog een niche, maar organisaties die hierin excelleren, en tegelijkertijd gemak en een goede klantervaring weten te realiseren, zullen in de (nabije) toekomst floreren. We verbinden daarom jong talent, professionals en bedrijven die op dit gebied tot de koplopers behoren.

Find this page also in English

“Als we waarde hechten aan onze wereld en toekomstige generaties, zullen we moeten transformeren naar een meer duurzame, circulaire en ethische samenleving. Design staat hierbij centraal, omdat alles wat door mensen wordt gemaakt ontworpen is.”

– Over de noodzaak voor ‘design for sustainability’, door Nanette founder & owner OW

Hoe wij werken

Met een focus op ‘design for sustainability’ in de mode-industrie, verbinden we professionals en jong talent met bedrijven en vice versa. Met onze persoonlijke aanpak in vier stappen, zoals hieronder uitgelegd, zijn we erop gebrand kwaliteit te leveren en waarde toe te voegen voor alle partijen.

Expertise en functies zijn:

  • Fashion, textile and pattern designer
  • Textile, bio and chemical engineer
  • Supply chain expert
  • Buyer
  • Consumer behaviour expert
  • Communications and marketing
  • Programmer / UX designer
  • Sustainability strategist
  • Project manager

Karlijn-Krijger-Time-will-tell-meetup

Verbinden van jong modetalent. Foto door  Theresa Rudzki

Voor bedrijven en overige organisaties

Persoonlijke aanpak in vier stappen:

1.

We zijn benieuwd naar de organisatie, jullie toekomstvisie en welke plek ‘design for sustainability’ nu heeft  en in de toekomst zal hebben.

2.

We bespreken jullie behoeften. Ben je op zoek naar iemand die een afgekaderd project oppakt of gaat het om een meer permanente rol binnen de organisatie? Wat voor competenties en vaardigheden zijn er nodig? En wat voor soort professional denk je wellicht over vijf jaar nodig te hebben?

3.

We maken een profiel van de jong talent of professional die je zoekt en leggen connecties binnen ons netwerk.

4.

We maken een shortlist met mensen die bij het profiel passen. Wij adviseren, maar jij beslist wie je uitnodigt voor een kennismaking met jouw bedrijf. We kunnen ook advies geven over de sollicitatieprocedure, zo zijn er vele variaties te verzinnen op het traditionele sollicitatiegesprek.

Voor jong talent en professionals

Persoonlijke aanpak in vier stappen:

1.

We leren je graag kennen. Oprecht zij we nieuwsgierig naar je werk, je karakter en je visie op ‘design for sustainability’.

2.

We bespreken je voorkeuren. Werk je liever als zelfstandige op projectbasis of onder contract? Wat voor banen spreken je nu aan en waar zie je jezelf over vijf jaar? Of misschien ben je niet op zoek naar een baan, maar naar connecties. Een collectief waarbij je je zou kunnen aansluiten of een mede-oprichter voor jouw bedrijfsidee.

3.

Op basis van ons gesprek creëren we een profiel en maken we verbinding met ons netwerk, om zo een ​​baan of de juiste connecties voor je te vinden.

4.

Als we een match vinden, of dit nu een bedrijf of een connectie is, zullen we deze aan je voorleggen. Het is aan jou om te beslissen of je wil solliciteren of contact wil opnemen.

 

Interesse om met ons samen te werken of wil je meer weten? Neem contact op met nanette@ow-ourworld.nl, +31 6 48610644.

Matchmaking

Misschien ben je niet op zoek naar een baan, maar naar gelijkgestemden voor het opzetten van een collectief, je eigen bedrijf, het delen van kennis over een specifiek onderwerp of je hebt een ander idee. Laat het ons weten! Wij kijken graag voor je in ons netwerk om je aan relevante mensen te verbinden of op welke andere manier we je kunnen ondersteunen.

Interesse om met ons samen te werken of wil je meer weten? Neem contact op met nanette@ow-ourworld.nl, +31 6 48610644.

Circular-Fashion-Games-team-nanette-hogervorst-esley-dijkstra-vaida-zigmantaite-OW-Column

Over ons netwerk

Als platform begrijpen we duurzaamheid en de uitdagingen waarmee onze samenleving en planeet worden geconfronteerd, met expertise in de wereldwijde mode-industrie en financiële sector. Ons netwerk bestaat uit modeontwerpers, mode supply chain experts, bio-ingenieur, programmeurs, innovatie- en duurzaamheidsstrategen, gedragsexperts, communicatie creatieven, etc. Ook hebben we contacten binnen de financiële wereld. Iedereen heeft een grote passie voor ‘design for sustainability’ en behoren tot de koplopers op dit gebied, of het nu studenten, net-afgestudeerden, young professionals of doorgewinterde experts zijn.

recruitment-our-network

Fashion Revolution 2018. Foto door Rosa van Ederen

          Instagram     twitter